FAIA OOGA MAUA
FESOASOANI TAU FELESILE

 

Iloilo pe mafai ona toe faʻaaogaina bearings

rolamentos-brasil

 

Ina ia faʻamasino pe mafai ona toe faʻaaogaina le faʻamau, e tatau ona filifili pe a maeʻa ona iloiloina le maualuga o le faʻaleagaina o le faʻaogaina, faʻatinoga o masini, taua, tulaga faʻaogaina, taamilosaga asiasiga, ma isi. tulaga, o mea o loʻo i totonu o le vaega o manuʻa o le sailia lea o le mafuaʻaga ma le faʻatulagaina o faʻalavelave.

 

A. Ta'eta'ei ma vaevaega e aliali mai i so'o se mama totonu ma fafo, ta'avale po'o fale.

E. So'o se mama i totonu ma fafo po'o tino ta'avale ua aveese.

C. Fa'alavelave tele i luga o le malae ta'avale, ivi ma le tino ta'avale.

D. Fa'aofuina ogaoga o le pa po'o le fa'amalo tele o rivets.

E. Elea ma manu'a luga ole auala tuuga ma le tino ta'avale.

F. O lo'o maua ni fa'ailoga iloga po'o ni fa'ailoga lavea i luga o le ta'avale po'o le tino ta'avale.

G. Fetolofi i luga o le lautele totonu o le mama totonu po'o le lautele fafo o fafo mama.

H. O le vevela tele ma le liu tele.

I. O le mama faʻamaufaʻailoga ma le ufiufi o le pefu o le faʻamaufaʻailoga gaʻo ua matua faaleagaina

 

O mea e siaki i le faʻagaioiga e aofia ai le taʻavale leo, vibration, vevela ma lubrication tulaga o bearings, ma isi. O le tulaga patino e faapea:

Tulaga tasily, o le taalili o le pa

O le mita leo e fa'aoga e siaki ai le tele ma le lelei o le leo ta'avale o le pa'u o lo'o galue.E tusa lava pe i ai sina fa'aleagaina o le pa'u e pei o le pa'u, o le a tu'uina atu le leo le lelei ma le masani, lea e mafai ona iloa e le mita leo.

Lona lua, tauave le tetete

O le ave o le vibration e matua maaleale lava i le faʻaleagaina o mea, e pei o le paʻu, indentation, ele, taʻei, ofuina ma isi mea o le a atagia i le fuaina o le vibration, o lea, e ala i le faʻaaogaina o se masini fua faʻatatau o le vibration (vaavaʻavaʻa, ma isi) mafai. fuaina le tele o le vibration, e ala i le taimi e le mafai ona infer le tulaga patino o abnormal.The fuaina tau e eseese ona o le faaaogaina tulaga o bearings po o le tulaga faapipiiina o sensors, ma isi, o lea e tatau ai ona iloilo ma faatusatusa le fuaina. tau o masini taitasi i luma atu e fuafua ai le tulaga o le faamasinoga.

Thfa'avalevalea, le vevela o le faʻamau

O le vevela o le avefe'au e masani lava ona fa'aalia i le vevela i fafo atu o le fua.Afai e mafai ona faʻaogaina le pu o le suauʻu e fua saʻo ai le vevela o le mama pito i fafo, e sili atu ona talafeagai. E masani lava, o le vevela o le paʻu e amata lemu lemu i le amataga o le gaioiga ma oʻo atu i se tulaga mautu pe a uma le 1-2 itula. O le vevela masani o le fua e ese ona o le vevela vevela, vevela vevela, saoasaoa ma le uta o le masini. Afai e talafeagai le lubrication ma le faʻapipiʻiina o le matagaluega, o le a maualuga le maualuga o le vevela, ma o le ai ai se vevela maualuga le masani.I le taimi nei, e tatau ona taofi le taʻaloga ma e tatau ona faia ni puipuiga talafeagai. O le faʻaogaina o masini vevela e mafai ona mataʻituina le vevela galue o bearings i soʻo se taimi, ma iloa ai le faʻalavelave faʻafuaseʻi poʻo le taofi e puipuia ai le tupu mai o faʻalavelave faʻafuaseʻi afi pe a vevela e sili atu i le tau faʻamaonia.

 

Fa'asalaga: mea fa'akalafi mai le feso'otaiga, puletaofia i le tusitala muamua uma, pe a iai se soliga, fa'amolemole fa'afeso'ota'i tape.


Taimi meli: Iuni-17-2021
  • Muamua:
  • Sosoo ai: