FAIA OOGA MAUA
FESOASOANI TAU FELESILE

 

O vaega e fa o le fa'aleagaina o le fale puipui

Pe a galue bearings, sili atu pe itiiti ifo o le a mafua ai se tulaga o le faaleagaina ma le ofuina ona o le feteʻenaʻiga, aemaise lava pe a galue i le vevela maualuga, ma e oʻo lava i le paʻu o le a faʻaleagaina. E tusa ai ma le maualuga o le faʻaleagaina, e masani lava ona vaevaeina i totonu. tulaga eseese, o lea e tatau ona i ai i le fale e ave ai uiga o le lelei o le vevela conductivity ma le itiiti o le feteʻenaʻiga coefficient, ina ia faʻaitiitia le faʻaleagaina fua o bearings.

 

O vaega nei e fa ofa'amauinaleaga e faasoa atu ia te oe.Sei o tatou tilotilo.

2-Figure2-1_副本 

Muamua

 

O lona uiga, o le amataga o le faʻagasologa o le faʻaleagaina o le paʻu, pe a masani le vevela, o le pisapisao e masani, o le aofaʻi o le saoasaoa o le vibration ma le alaleo o alaleo e masani lava, ae o le aofaʻi atoa o le malosi ma le alaleo o alaleo o loʻo i ai faʻailoga, e atagia ai le laasaga muamua o le. le tauaveina o le toilalo. I le taimi nei, o le faʻalavelave faʻafuaseʻi o loʻo faʻaalia i le vaega o le ultrasonic i totonu o le va o le 20-60kHz.

 

Lona lua

 

O le vevela e masani lava, o le pisa e faʻatupulaʻia teisi, ma le aofaʻi o le saoasaoa o le vibration e faʻatupulaʻia teisi.O le suiga o alaleo vibration e le o manino, ae o le maualuga o le malosi e matua faateleina, ma o le fusi o alaleo e sili atu ona iloga. I le taimi nei, o le faʻalavelave faʻafuaseʻi e aliali mai i le va o le 500Hz-2KHz.

 

 

Lona tolu

 

O le vevela e masani lava, o le pisa e faʻatupulaʻia teisi, ma le aofaʻi o le saoasaoa o le vibration e faʻatupulaʻia teisi.O le suiga o alaleo vibration e le o manino, ae o le maualuga o le malosi e matua faateleina, ma o le fusi o alaleo e sili atu ona lauiloa. I le taimi nei, o le faʻalavelave faʻafuaseʻi e aliali mai i le va o le 500Hz-2KHz. ma itu e mafai ona iloa manino i le alaleo saoasaoa vibration.E le gata i lea, o le pisa o le tafailagi e matua faateleina i le vibration velocity spectrum, ma o le aofaʻi atoa o le malosi o le malosi e sili atu ma sili atu ona lauiloa nai lo le tulaga lona lua. .E fautuaina e sui le fua i le tulaga tuai o le laasaga lona tolu, ona i ai lea i le taimi nei e tatau ona i ai le ofuina vaaia ma isi taʻavale uiga sese.

 

 

Atu

 

A maualuga le vevela, o le pisapisao e matua suia tele, o le aofaʻi o le vibration velocity ma le vibration displacement e faʻatuputeleina tele, ma o le faʻalavelave faʻafuaseʻi e amata ona mou atu i le vibration velocity spectrum ma ua suia e se tele faʻafuaseʻi broadband high-frequency horizon.The aofa'i atoa o le malosi maualuga e fa'ateleina vave ma o nisi suiga le mautu e mafai ona tupu. E le tatau ona fa'atagaina le fa'agaoioiga i le vaega lona fa o le fa'aletonu o le atina'eina, a le o lea e ono tupu fa'alavelave fa'aleagaina.

 

O vaega e fa o loʻo i luga o le a mafua ai tulaga eseese o le faʻaleagaina o le paʻu.O le mea moni, o le a iai pea le tele o faʻafitauli e le mafai ona taofia i la tatou galuega i aso uma, aua o loʻo fautua mai e tatau i tagata faigaluega talafeagai ona sui le paʻu paʻu pe a vaevae faʻafitauli i le vaega lona tolu, ina ia aloese ai mai faʻaletonu ogaoga.


Taimi meli: Iuni-23-2021
  • Muamua:
  • Sosoo ai: