FAIA OOGA MAUA
FESOASOANI TAU FELESILE

 

Iloiloga o Bearings ua Fa'aleagaina

微信图片_20210628103107

Siaki le ta'avale ua fa'aleagaina pe a uma ona talepe.E tusa ai ma le tulaga o le paʻu ua faaleagaina, e mafai ona faʻamasinoina e iai se faʻaletonu ma le mafuaʻaga o le faʻaleagaina.

 

1. Le u'amea pa'u ese mai luga o le raceway

O elemene taʻavale ma le pito i totonu ma fafo mama o luga ole auala e maua ai le faʻalavelave faʻafesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga ona o le mamafa o le mamafa o le avega, pe a oʻo le numera o le faʻalavelave faʻalavelave i se tau faʻapitoa, e tupu le vaivai i luga o le galuega o elemene taʻavale poʻo totonu ma fafo. auala tuuga mama.Afai e tele naua le mamafa o le avega, o le a faʻateleina le vaivai.E le gata i lea, o le fa'apipi'i le tutusa o le fa'apipi'iina ma le punou o le milo o le a mafua ai fo'i le pa'u i luga o le ta'avale.O le pa'u o le vaivai e tupu i luga o luga o le ala ta'avale, e fa'aitiitia ai le sa'o o le ta'avale ma mafua ai le vibration ma le pisapisao o le masini.

2. Tuuina atu mu

O paʻu mu e iai lanu faʻafefe i luga o taʻavale ma elemene taʻavale.O mafuaʻaga o le mu e masani lava ona le lava le lubrication, o le lelei o le suauʻu lubricating e le fetaui ma manaʻoga poʻo le faʻaleagaina, ma o le faʻapotopotoga faʻapipiʻi e fufusi tele.

微信图片_20210628103023

3.Plastic deformation

O lua le tutusa i luga o le faʻafesoʻotaʻi i le va o le auala tuuga ma le taʻavale o le faʻamau e taʻu mai ai o le paʻu ua faʻaleagaina.O le mafuaʻaga o le faʻalavelave faʻapitonuʻu i luga o le galuega o le faʻalava e sili atu i le faʻatapulaʻaina o mea e maua mai i lalo o le gaioiga o se uta tele poʻo le aʻafiaga.O lenei tulaga e tele lava ina tupu i le maualalo-saosaoa pilosopi bearings.

4. Ta'e i le tuuga avefe'au

O le mafuaʻaga o le taʻe i totonu o le mama e mafai ona faʻapipiʻiina tele, o le mama i fafo poʻo le mama i totonu o loʻo faʻagasolo ona o le paʻu faʻaleagaina, faʻapea foʻi ma le mafuaʻaga o le faʻapipiʻiina o luga o le faʻamau e le lelei le faʻaogaina.

5.The cage is fractureThe mafuaaga e le lava lubrication, nutimomoia taʻavale elemene, skewed ferrules, etc.

6. O le pito uʻamea o le fale e pipii i elemene taʻavale

O le mafuaʻaga e mafai ai ona o elemene taʻavale o loʻo pipii i totonu o le fale pe le lava le lubrication.

7. O le raceway o se mama ua matua ofuina

Atonu o mea mai fafo ua pa'u i totonu o le ferrule, le lava o le suauu lubricating, po o le le talafeagai o le suauu lubricating ituaiga po o le ituaiga.

 

Fa'asalaga: mea fa'akalafi mai le feso'otaiga, puletaofia i le tusitala muamua uma, pe a iai se soliga, fa'amolemole fa'afeso'ota'i tape.


Taimi meli: Iuni-28-2021
  • Muamua:
  • Sosoo ai: