FAIA OOGA MAUA
FESOASOANI TAU FELESILE

 

O tau o le suauʻu na paʻu toetoe lava 3% a o toe faʻaauau sapalai i nofoaga e pei o Libya ma faʻaletonu manaoga

Saina Petroleum News Center

13th, Oke 2020

O tau o suauʻu faʻavaomalo na oʻo mai i lalo o le mamafa e tapunia e tusa ma le 3 pasene i le Aso Gafua aʻo toe faʻaauau le gaosiga o le suauu mai Libya, Nouei ma le Fagaloa o Mekisiko, na lipotia mai e Reuters i le Aso Lulu. 

O Novema WTI lumanai na pa'u i le $1.17, poo le 2.9%, i le $39.43 i le paelo i le New York Mercantile Exchange, o le tulaga aupito maualalo lea i le vaiaso. O le suauu Brent mo le tilivaina o Tesema na pa'u i lalo le $1.13, poo le 2.6 pasene, i le $41.72 i le ICE Futures Fetufaaiga i Lonetona.

O le fanua o Sharara, o le pito sili ona tele i le sui o le OPEC o Libya, ua aveesea mai le malosi majeure, ma o le a mafai ona siitia i le 355,000 b / d, o le lipoti lea. ma le fa'aitiitiga o le au Soofaatasi e taofiofia le sapalai i se taumafaiga e fa'atumauina tau.

O Bob Yawger, o le ulu o le malosi i le lumanaʻi i Mizuho, ​​na fai mai o le ai ai se lologa o Libyan crude "ma e te le manaʻomia nei sapalai fou. O tala leaga lena mo le itu tuʻuina atu ".

I le taimi nei, o le afa o Delta, lea na paʻu i lalo i le faaiuga o le vaiaso na teʻa nei i se afa i le maeʻa ai o le vevela, i le vaiaso na teʻa nei na afaina ai le gaosiga o le malosi i le US Gulf of Mexico i le 15 tausaga.

E le gata i lea, ua toe amata le gaosiga o le suauʻu ma le kesi ma e le o toe mamao ae toe foʻi i le tulaga masani pe a maeʻa le galuega a le aufaigaluega i le US Gulf Coast i fafo atu o le suauʻu i le Aso Sa ina ua maeʻa le osofaʻiga.

O konekarate uma e lua i luma o le masina na siitia i luga atu o le 9 pasene i le vaiaso talu ai, o le tupe sili lea i vaiaso taitasi talu mai Iuni, na fai mai ai le lipoti. o le gaosiga o le suauu ma le kesi a le atunuu e toetoe lava 25 pasene. O le osofaʻiga na faʻaitiitia ai le gaosiga o le suauʻu i Matu i le 300,000 paelo i le aso.(Zhongxin Jingwei APP)


Taimi meli: Oke-19-2020
  • Muamua:
  • Sosoo ai: